Achtergrond Administratiekantoor Valkenswaard - Leende

Opleiding en werkervaring

Na mijn studie HEAO Bedrijfseconomie en HOFAM (hoger financieel administratief management; opleiding tot qualified controller), heb ik ruim 25 jaar werkervaring binnen het finance vak. Ik ben werkzaam geweest in zowel grote ondernemingen als MKB organisaties als hoofd administratie, controller, business controller en financieel adviseur.

Ik lees cijfers als een verhaal

Ik heb een passie voor het verder brengen van organisaties door het verbeteren van de werkprocessen en de informatievoorziening. Door het verhaal achter de cijfers en de mensen tot me te nemen weet ik me te positioneren als adviseur zowel gevraagd als ongevraagd.

Peter persoonlijk

Ik woon in Leende samen met mijn vrouw en 3 kinderen. In mijn vrije tijd ben ik o.a. te vinden bij voetbalvereniging DOSL, waar ik actief voetbal en een pupillen team train en coach. Daarnaast mag ik ook graag tennissen, skiën, reizen en tafelen.

Een groot team

Bij OAMKB werken nog veel meer administrateurs, adviseurs, accountants en fiscalisten. We werken nauw samen en delen onze kennis continue intern. Uiteraard kun jij als ondernemer daar ook de voordelen van genieten: alle expertise bij de hand. Eigenlijk hebben we alles in huis wat een groot kantoor ook biedt, alleen betaal je niet voor de overhead.