Administrateur? Fiscalist? Accountant AA/RA?

Heb je eerder de wens gehad een eigen bedrijf te starten? Dit is de kans het concreet te maken, door als franchiseondernemer aan de slag te gaan met professionele ondersteuning van OAMKB. Een interessant concept, voor iedereen die zelfstandig en inhoudelijk wilt ondernemen, met een grote mate van vrijheid. Klankbord met collega ondernemers, maak gebruik van de centraal geregelde marketingactiviteiten en doe zelf waar jij goed in bent: als financieel ondernemer jouw relaties optimaal van dienst zijn en zo je onderneming verder uitbouwen.

Jouw profiel?

  • Ondernemersgeest en klantgerichte houding

  • Ten minste enkele jaren financiële ervaring

  • Verantwoordelijk voor eigen succes

  • Handig met ICT, communicatief vaardig

OAMKB staat voor Online Accountants, Adviseurs en Administrateurs MKB; een unieke franchiseformule in financiële dienstverlening voor het mkb-bedrijf. Er wordt gewerkt volgens het nieuwe ondernemen: slim, flexibel, online en altijd bereikbaar. Zo zorgen wij voor 24/7 realtime inzicht en zijn daardoor in staat niet alleen te registreren, maar ook te adviseren. Met vaste tarieven en afspraken en een online boekhouding kun je  samen tijd en kosten besparen. Inmiddels zijn er al meer dan 30 vestigingen!! Vanwege aanhoudende marktvraag zoekt OAMKB nieuwe partners.

Geïnteresseerd?

Reageer dan snel. Indien jouw achtergrond en motivatie aansluiten, nodigen wij je graag uit voor een informatiesessie op donderdag 10 april 2014. Hoor zelf wat de kansen en mogelijkheden zijn en beoordeel of het ook voor jou de juiste stap is. Kijk voor meer informatie of de formule op www.onlineaccountants.nl of bel met William Antonis of Ankie van Hees van Veldegroep  (073) 684 25 31 

 William Antonis  T +31 73 684 25 31 of  Ankie van Hees  T +31 73 684 25 31

Voor meer info over de formule: check www.onlineaccountants.nl