Infosessie op 11 december 2012: Wordt ondernemer

“Word ondernemer bij het grootste online accountantskantoor van Nederland”

Ben je accountant, administrateur of fiscalist en beschik je over een flinke portie ondernemersgeest? Ben je benieuwd naar de werkwijze van een online accountantskantoor? Speel je met de gedachte om zelf een online kantoor te starten? Vraag je je af hoe je dan aan klanten komt en wat de procedures zijn? Wil je meer informatie over de complete training Accountant 2.0 die Online Accountants MKB – als erkende onderwijsinstelling bij de NBA- aan de aangesloten partners verschaft?

Kom dan naar de informatiebijeenkomst  "Start je eigen online kantoor volgens accountancy 2.0". Tijdens deze bijeenkomst komen de bovengenoemde onderwerpen aan bod en is er de mogelijkheid om al je vragen te stellen. Het vindt plaats op
DINSDAG 11 DECEMBER 2012 IN SINT MICHIELSGESTEL
VAN 10.30 TOT 12.30 UUR
Deelname is kosteloos en vrijblijvend. Meld je graag aan via: info@oamkb.nl en je ontvangt een persoonlijke uitnodiging met nadere details over de locatie.

De sprekers zijn Pascale Petiet (eigenaar OAMKB), Marina van Rossum (formulemanager OAMKB) en Jurjen de Lange (strategisch adviseur en personal coach OAMKB).
Graag tot dinsdag 11 december  a.s.!

Online accountancy is de nieuwe stijl. Ook jouw stijl? www.onlineaccountants.nl  en www.oamkb.nl
Werkplezier voor ondernemers!

Tags: Accountant, ondernemer, infosessie, start