Juridische hulp in Valkenswaard - Leende

De samenwerking met HBO Juristen maakt dat we via ons accountantskantoor een totaalpakket kunnen bieden voor onze klanten, waarin we kunnen zorgen voor oplossingen op maat. Voortaan heb je één adres voor alle juridische en financiële hulpverlening, wat krachtige en snelle oplossingen mogelijk maakt, met snelle toegang tot HBO Juristen door het hele land.

Juridisch advies voor een vast tarief

Het vooral vastgestelde tarief, dat wordt getoetst door een senior jurist en bovendien zeer betaalbaar is, zorgt ervoor dat je altijd precies weet waar je aan toe bent. De noodzakelijke duidelijkheid wordt je door de accountants van OAMKB geleverd.

Juridische vraagstukken

Als klanten van OAMKB te maken krijgen met een juridisch vraagstuk, dan worden zij door de adviseur of administrateur van OAMKB doorverwezen naar HBO Juristen, waar de vragen op de juiste wijze van een antwoord worden voorzien. Uiteraard blijven we graag op de hoogte, zodat we je waar nodig kunnen bijspringen. We hebben ook een juridische helpdesk waar je in eerste instantie gratis terecht kunt. Spelen er complexere zaken of problemen die meer tijd vragen om op te lossen, dan bieden we je eerst een offerte aan. Dat schept voor alle partijen duidelijkheid.

De accountants van OAMKB zorgen voor een betrouwbaar, toegankelijk en praktisch advies, dat bovendien aansluit bij jouw specifieke onderneming en vraagstelling. Wil je meer weten? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!

 

 

Nu meer weten!